Familielørdag i Kulturhus Herredsvang var en stor succes

familie1
01-02-2018

  Skrevet af Stine Mahler

Der var stort fremmøde til den første af de fem familielørdage i Kulturhus Herredsvang her i foråret. Vi inviterede familier og andre interesserede til brunch i Caféen - og i biblioteket var der underholdning med fysikshow, hvor gæsterne fik oplevelser med ild, røg og bang!

familie2

Både hyggeligt og lærerigt

Det var et stort tilløbsstykke og tilskuerpladserne var fyldt op til alle tre shows. Mark der er bibliotekar, på Hasle Bibliotek syntes at fysikshowet var ”utrolig vellykket da det både var underholdende og lærerigt på samme tid”. Fysikshowet var tilrettelagt af to fysikstuderende fra Aarhus Universitet, og de var utrolig dygtige til at fange publikum.

Før eller efter showet kunne gæsterne nyde en billig brunch i caféen, 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn, hvilket mange benyttede sig af. Der blev spist, spillet brætspil og hygget på tværs af familier, og flere af gæsterne fortalte, at de gerne kommer igen til næste familielørdag, den 24. februar.

kokken1

Familie-lørdage hver 14. dag

Her i foråret er der lørdagsåbent en gang om måneden, men målet på sigt er, at der kan afholdes familielørdag hver anden lørdag i måneden, hvor familier fra området kan komme og hygge sig med hinanden, få dejlig mad og gode oplevelser sammen.

Vi glæder os allerede til næste familielørdag d. 24. februar, hvor der er ansigtsmaling på programmet i biblioteket – og selvfølgelig brunch i caféen!

dummy250

Se video fra dagen