Familielørdage i Herredsvang

fl-infoskaerm-27-1-kulthus
22-01-2018

  Skrevet af Sidsel Kirketerp

Kulturhus Herredsvang og Hasle Bibliotek inviterer i dette forår til fem familie-lørdage, med brunch og aktiviteter for hele familien.

fysikshow-pr-billeder-7-640x427

Brunch og fysikshow i januar

Hvad skal din familie d. 27. januar?

I kunne måske slå vejen forbi Kulturhus Herredsvang mellem kl. 10 og 13.

Her kan I være med i det første af fem arrangementer, der kan være med til at give børnefamilier en hyggelig start på weekenden.

I dagens anledning holder kulturhusets Café åbent, og her kan I starte med husets brunch til hele familien. Bagefter kan i se fysikshow på Hasle Bibliotek, der også er en del af Kulturhuset.

susanne-bgelund-familielrdag

En del af den nye helhedsplan

Det har længe været et ønske at åbne Kulturhuset i Herredsvang i weekenden til forskellige arrangementer, for især børnefamilierne i området, men alle er velkomne.

Kulturhusets leder Susanne Bøgelund, der også er leder af det boligsociale arbejde i området, fortæller at der fra den 1. januar er startet en ny boligsocial helhedsplan i Herredsvang.

Det har skabt mulighed for, i samarbejde med Hasle Bibliotek, at lave netop sådanne arrangementer, hvor især familier fra området, har mulighed for at mødes, og få en god start på weekenden. "Vi er rigtig glade for, også at kunne åbne vores Café om lørdagen, så Kulturhuset også kan tilbyde noget til de voksne og børn, der ikke kan komme i hverdagene." siger Susanne Bøgelund

voksenbrunch3-616x640

Det første af fem arrangementer

I foråret vil der være fem arrangementer, som regel i den sidste weekend i måneden. Man kan se de nøjagtige datoer i kalenderen på områdets hjemmeside, herredsvang8210.dk

Der vil hver gang kunne købes brunch og aktiviteterne vil spænde fra fysikshow i januar, ansigtsmaling i februar, krybdyrshow i marts, leg med minirobotter i april og børnebanko i maj.

Lørdag d. 27. bliver fysikshowet leveret af Fysikshow Aarhus. De har lovet noget med røg og ild, men ellers er showet tilpasset børn fra 5 år. Fysikshow er gratis og man kan se det kl. 10,11 eller 12.

Prisen for en brunchtallerken med røræg, ost, kyllingepølser, frugt, grønt, syltetøj og hjemmebagt brød, er 40 kr for voksne og for børn under 13 år, er prisen 20 kr. Der er kaffe eller te til de voksne, og mælk til børnene, med i prisen.