Nabohjælp

unavngivet
13-10-2017

  Skrevet af Gæsteskribent

Skrevet af: Inge Christoffersen

”Kære Inge. Din nabo i nr. X tager på ferie fra dato til dato. Hold ekstra øje med boligen og hjælp med at den ser beboet ud.”

Nogenlunde sådan lyder beskeden fra nabohjælp.dk, når naboer tager på ferie.

dummy250

Dette er med til at skabe et bedre naboskab, hvor man hjælper hinanden med at holde øje med boligen når man er væk. Nabohjælp er alletiders anledning til at få hilst på og snakket med sine nærmest naboer.

Nabohjælp er rigtig praktisk til at informere og holde kontakten med sine naboer, når man er væk på ferie. Det er nemlig ikke kun dem der er tilbage, som får besked. Når man er på ferie kan man ligeledes få en besked fra nabohjælp.dk.

”Din nabohjælper melder alt ok. Jeg har tjekket din bolig og alt er ok. Venlig hilsen X”.

Det hele kan desuden styres via mobilen med den app, som der er udviklet.

trillegardsvej

Møde

Den 17. aug. blev der holdt et møde i afd. Trillegården omkring Nabohjælp, hvor ca. 12 mennesker dukkede op, og vi fik en snak omkring hvad Nabohjælp var og hvordan det fungerede. Der var også mulighed for at udveksle kontaktoplysninger og invitere hinanden til netværket på nabohjælp.dk.

Der er kommet et referat ud i Trillegårdens Facebook grupper samt til afdelingens bestyrelse, og pt. er bestyrelsen ved at behandle en forespørgsel omkring Nabohjælp-skilte på Trillegårdsvej. Dermed skulle der være skiltning på vej i den nærmeste fremtid.

dummy250

Vær med i netværket uanset afdeling

Netværket er åbent for beboere i alle afdelinger. Det kræver blot at man opretter en profil på hjemmesiden nabohjælp.dk, hvorefter man modtager et velkomstbrev med klistermærker og verificerings-kode. Når man så har bekræftet sin adresse, har man mulighed for at invitere sine nærmeste betroede naboer til sit personlige netværk. Det er kun dem, som man har i sit personlige netværk, som kan se ens kontaktinfo og ferie-oplysninger. Derudover har man også mulighed for at sende og modtage beskeder fra sit nærområde, som standard består af alle de profiler der er oprettet i en radius af 300 m. Pt. er der ca. 40 tilmeldte i Trillegården, men det kan sagtens blive endnu større.

herredsvang1kategori

Flere oplysninger

Der er blevet lagt foldere om Nabohjælp frem på hylderne ved Hasle Bibliotek og IT-hjørnet står klar til at hjælpe med at oprette profiler og svare på andre spørgsmål. Der er også lagt foldere frem på varmemesterkontoret i afd. Trillegården. Flere foldere kan gratis bestilles på hjemmesiden. Der findes også utallige materialer inde på hjemmesiden, som man kan bruge til at udbrede Nabohjælp i sit område. Det drejer sig f.eks. velkomstbreve og PowerPoint præsentationer samt invitationer og andet.

dummy250

Fakta:

Nabohjælp er fra Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden.

Find materialer og bestil gratis foldere via linket nedenfor.


Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/www/herredsvang8210.dk/templates/seb_minima/positions/nyhed/content/mainbody.php on line 91
Velkommen nye nabo