Pimp your hood og nyt torv i Herredsvang

02-01-2017 skrevet af Sidsel Kirketerp

Det er ved at være længe siden, men i 2010 så torvet i Herredsvang helt anderledes ud end det gør nu. Ombygningen skete i sommeren 2011, og nogle ideer fra områdets unge blev lagt ind i det nye torv. Indvielsen skete d. 28. oktober under pomp og pragt med fyrværkeri, musik, mad og taler.

Læs mere ...

Butikken der hedder BUTIK

16-12-2016 skrevet af Sidsel Kirketerp

”Da jeg kom med i BUTIK vidste jeg slet ikke at der var så mange kreative mennesker her i området”, siger Orla Grane som har været med i netværket omkring butikken siden starten i 2009.

BUTIK finder du på hjørnet af Kulturhuset, og lige overfor Helligåndskirken..

Orla er en af de kreative mennesker i Herredsvang, der sælger og fremstiller de varer, som bliver udstillet og solgt i det lille lokal

Læs mere ...

Dengang herredsvang8210.dk åbnede

13-12-2016 skrevet af Sidsel Kirketerp

Du sidder lige nu og læser på Herredsvangs hjemmeside ” herredsvang8210.dk ”

Den blev indviet ved en åbningsreception torsdag d. 26.1.2016 kl. 16 - 18 i Kulturhus Herredsvang. Alle var velkomne. og de mange interesserede der var mødt op til åbningen, fik en virtuel rundvisning.

De fremmødte havde mange roser til siden, som de synes er let og overskuelig at finde rundt på, og meget informativ.

Læs mere ...

Uddannelsesfest for sjette gang

12-12-2016 skrevet af Sidsel Kirketerp

Hvert år er der flere og flere unge fra Herredsvang, der bliver færdig med ngdomsuddannelser, og hvert år bliver de dygtige nyuddanne unge fejrede i Kulturhus Herredsvang .

I 2016 var det lørdag den 25. juni. Og det var sjette år i træk.

Der var over 150 skønne mennesker til festen, lækker mad, gaver til de nyuddanne og rådmanden Thomas Medom var forbi og gav et håndtryk og en tale.

Læs mere ...

Herredsvangs familielejr

12-12-2016 skrevet af Sidsel Kirketerp

Årets familielejr gik i 2016 til As Vig ved Juelsminde. Der var ca. 40 deltagere inkl. lederne på årets lejr. Vi havde lejet Horsnæsbo Feriekoloni der ligger ved Kirkholm Strand helt ned til vandet.

Det var en perfekt beliggenhed og vejret viste sig fra den gode side hele ugen. Når det regnede var det om natten. Resten af tiden var der rigtig sommervarme.

Læs mere ...