Jeg vil gerne være det gode eksempel

07-02-2018 skrevet af

Jakob er 22 år og opvokset i Herredsvang.
Han er en af de fire ny-ansatte rollemodeller, der de næste 2 år skal støtte nogle af områdets unge mellem 15 og 19 år, i forhold til skole, uddannelse, fritid og fritidsjob.

Til daglig er Jakob pædagog medhjælper i klubben på Kappelvænget. Og det sidste års tid har han været jobguide for børn og unge, der er ansat som lommepenge jobbere.

Læs mere ...

4 nye rollemodeller i Herredsvang

07-02-2018 skrevet af

Et nyt rollemodelteam er startet i Herredsvang.
Fire seje, unge gutter, fuld af god energi og hjertet på det rette sted.

Begge dele er vigtigt i jobbet som rollemodel. Opgaven går ud på, at hjælpe de unge på 14-19 år, der bor i Herredsvang, med at klare sig godt i skolen og på uddannelsen, hjælpe dem med at finde et fritidsjob og at holde sig fri af kriminalitet.

Læs mere ...

Familielørdag i Kulturhus Herredsvang var en stor succes

01-02-2018 skrevet af Stine Mahler

Der var stort fremmøde til den første af de fem familielørdage i Kulturhus Herredsvang her i foråret. Vi inviterede familier og andre interesserede til brunch i Caféen - og i biblioteket var der underholdning med fysikshow, hvor gæsterne fik oplevelser med ild, røg og bang!

Læs mere ...

Skygger på gavlen - kunst i Herredsvang

25-01-2018 skrevet af

I disse dage - januar 2018 - kommer der ny hvid beklædning på faktas gavl ud mod torvet. Det pynter meget .
Kunsten på gavlen, silhuetten af de fire piger, har været nede, men er heldigvis kommet op igen - og er nu endnu flottere på den hvide baggrund.
Men hvor mange kender egentlig historien om kunstværket?

Læs mere ...

Familielørdage i Herredsvang

22-01-2018 skrevet af

Kulturhus Herredsvang og Hasle Bibliotek inviterer i dette forår til fem familie-lørdage, med brunch og aktiviteter for hele familien.

Læs mere ...

Busruter skifter

30-11-2017 skrevet af

I forbindelse med den nye letbane bliver der ændret på busruterne i Aarhus. Ændringerne træder i kraft den 17. december. Det gælder også busserne i Herredsvang.

Læs mere ...

Fakta udvider

09-11-2017 skrevet af

"Der bliver plads til en hel gang mere - og vi får mulighed for at sælge Bake-off" siger Daniel der er butikschef i Fakta på Herredsvang Torv.

Læs mere ...

Kommunalpolitisk debat i Kulturhus Herredsvang

18-10-2017 skrevet af

Tirsdag den 21. november 2017 afvikles der valg til både kommuner og regioner, og i den forbindelse danner Kulturhus Herredsvang, traditionen tro, ramme om en politisk debat.

Det giver beboerne i Herredsvang mulighed for at komme helt tæt på lokale byrådskandidater. Det sker, når kandidater fra det nuværende Byråds fire største partier sætter hinanden stævne til en paneldebat.

Læs mere ...