Kunst- samtalebænke projektet i Herredsvang

22-10-2018 skrevet af Knud Henrik Sørensen

Området har jo fået 150.000 kr. til at realisere et kunstprojekt. I disse penge er der indlagt løn til en kunstner som sammen med os skal realisere tilblivelsen af et antal kunstnerisk udførte bænke til området

Læs mere ...

Fædregruppe Herredsvang

03-10-2018 skrevet af Henrik Kock

Nyt initiativ i Herredsvang.

Fædregruppe bestående af lokale kræfter med formål at skabe mere tryghed og trivsel i lokalområdet primært for unge under 18 år

Læs mere ...

Markedsdag i Herredsvang i solskin og 30 grader

08-06-2018 skrevet af Gæsteskribent

Skrevet af Faith Post

Karen arrangerede sine kunstværker, tog en flot stor sommerhat på, hentede en stol og var dermed klar til at modtage de første markedsgæster. Wanda havde også taget sin dejlige hyldeblomstsaft med i fine flasker. De fik plads på bordet sammen med de andre fine ting, hun havde til salg. Over tyve boder var klar til at sælge brugte ting og sager fra gemmerne.

Læs mere ...

Om Verden til Herredsvang

29-05-2018 skrevet af Gæsteskribent

Interview med Jens Munch

Tekst og foto: Gert Medom og Jens Munch

Siden foråret 2015 har der været koncerter i Kulturhus Herredsvang under navnet ”Verden til Herredsvang”. Et gennemgående træk ved koncerterne har været alsidigheden - bortset fra Australien og Antarktis har der været musikere fra alle verdensdele, lige fra Nord- og Latinamerika og Asien til det helt lokale århusianske musikmiljø.

Læs mere ...

Børn og voksne samlede skrald i Herredsvang

15-05-2018 skrevet af Stine Mahler

Klokken 9.30 onsdag før Kr. Himmelfartferien mødtes omkring 150 børn og voksne for at samle skrald i Herredsvang. Børnene samlede skrald i området omkring deres egen institution – i tæt samarbejde med ejendomsfunktionærer fra områderne.

Læs mere ...

Lokale kunstnere fra Herredsvang udstillede i Bispehaven

06-04-2018 skrevet af Stine Mahler

I torsdags deltog flere lokale kunstnere fra Herredsvang i udstillingen ”Ghettokunst” som var arrangeret af to ildsjæle fra Bispehaven. Formålet med kunstudstillingen var, at fremhæve de mange ressourcer – herunder særligt kreative ressourcer, der er i de udsatte boligområder. Og Herredsvang var stærkt repræsenteret i form af fire kunstnere, der viste deres flotte kreationer frem.

Læs mere ...

Sharif Faizzad tager afsked med Herredsvang

08-03-2018 skrevet af

Den 1. marts blev Centerbageriet på torvet, overtaget af nye ejere.
Samtidig stoppede Sharif Faizzad som har ejet kiosken de sidste 22 år, for at gå på en velfortjent pension.

Sharif sagde tak for alle årene, ved en afskedsreception i Kulturhus Herredsvang.
Nu venter pensionisttilværelsen forude, som blandt andet skal bruges til at arbejde for en velgørenheds-organisation han har startet.

Læs mere ...

Ny centerråd valgt på Toftegården.

09-02-2018 skrevet af

Et emne som har fyldt meget i 2017, på lokalcentrene i Aarhus - og som her først i 2018 er en realitet, er et nyt råd, som hedder Centerrådet.

Det er et råd som efterfølger det velkendte brugerråd. Nu er det første råd på Toftegården blevet valgt.

Læs mere ...