Familielørdag i Kulturhus Herredsvang

fam6mini
17-01-2019

  Skrevet af Stine Mahler

Der inviteres igen i år til brunch og aktiviteter i Kulturhus Herredsvang, der hver anden lørdag i måneden giver børnefamilier mulighed for en hyggelig og spændende start på weekenden.

Nu er det et år siden, at vi for første gang serverede brunch for børnefamilier i Kulturhus Herredsvang, og Biblioteket stod klar med FysikShow for børn. Det er blevet til et stort tilløbsstykke – ikke kun for de lokale familier i Herredsvang, men også for børnefamilier fra hele Aarhus.

fam1mini

Caféens personale og frivillige har sommetider haft travlt med at følge med i serveringen og biblioteket er fyldt med legende børn og deres forældre.

Familielørdage, der afholdes hver anden lørdag i hver måned, er et velbesøgt og populært tilbud i Kulturhus Herredsvang. Børnefamilier får mulighed for at få en hyggelig og spændende start på weekenden i selskab med andre familier. Cafeen serverer brunch fra 10-13 i børne- og voksenstørrelse til hhv. 25/45 kroner, og på biblioteket er der gratis aktiviteter for børnene. Sideløbende med mad og aktiviteter er der fokus på, at familierne får mulighed for at netværke og socialisere med hinanden. Vi oplever, at familierne trækker nye familier sig med og at de voksne sammen nyder deres brunch, mens børnene leger på tværs.

dummy250

Fakta:

Programmet i foråret byder på:

12. januar: SKRALLEBANG – musik og leg for børn

9. februar: Fastelavnsmasker – Lav din egen maske

9. marts: Bamsehospitalet – Tag din bamse med og få den undersøgt at lægestuderende

13. april: Rovfugleshow i parken – (muligt at bestille brunch take-away)

11. maj: Tøjbytte og re-design – Tag voksen og børnetøj med som du ikke bruger mere og byt til noget nyt.

For mere info om Familielørdage kontakt: Stine Mahler (Boligsocial medarbejder)

61 55 75 86 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.