Markedsdag i Herredsvang i solskin og 30 grader

picmarked2
08-06-2018

  Skrevet af Gæsteskribent

Netværk Herredsvang afholdt søndag den 3. juni den årlige markedsdag på torvet i Herredsvang. Kl.9.30 kom de første sælgere, og der var rift om pladserne i skyggen på den meget varme markedsdag. DMI havde lovet en rigtig varm dag!

Skrevet af Faith Post

Karen arrangerede sine kunstværker, tog en flot stor sommerhat på, hentede en stol og var dermed klar til at modtage de første markedsgæster. Wanda havde også taget sin dejlige hyldeblomstsaft med i fine flasker. De fik plads på bordet sammen med de andre fine ting, hun havde til salg. Over tyve boder var klar til at sælge brugte ting og sager fra gemmerne.

picmarked3

Mad, musik og ansigtsmaling

Da markedet åbnede kl. 11.00, var som musik der skabte hyggelig stemning ved siden af ansigtsmaleren, under træet udenfor Helligåndskirken. Der blev spillet dejlig kurdisk folkemusik mens børn stod i kø for at få malet deres yndlingsdyr på ansigtet. En enkelt dreng blev malet som Ninja Turtle, da han havde været så heldig at købe et skjold med tilhørende sværd fra en af boderne. De lidt større børn valgte at more sig på den store hoppeborg, hvor de lavede akrobatik og fik brændt an masse energi af, før de blev trætte og gav plads til de næste.

Uden mad og drikke, dur helten ikke. Til alle de sultne markedsgæster, var der mulighed for at købe Afrikansk mad fra Stella, der også er leverandør til Street Food ved rutebilstationen. Der var dejlige sprøde kyllingelår med Jolof ris og salat til. Kulturhus Herredsvang havde stillet kold vand frem til alle sælgere og gæster - og det var mange der mange som var glade for!

Vel mødt og tak for en dejlig varm markedsdag!