Deltagere søges til Kunsteksperimentarium 2016

artbaenk04portal
07-02-2017

  Skrevet af Knud Henrik Sørensen

I 2016 fik jeg sammen med nogle beboere fra området søgt Århus Kommunes pulje til Kunsteksperimentarium 2016. Kommunen var så generøs at tilstå os 150.000 kr. til at realisere vores projekt for.

Puljen blev søgt til et antal kunstnerisk udførte samtalebænke til at placere rundt i Herredsvang. Der bliver koblet en kunstner på for at sikre høj kvalitet, og en del af pengene går til kunstneren.

artbaenk09

Borgerinddragelse og gerne unge med i projektet

Århus Kommune har stillet som krav at der sker en borgerindragelse i udførelse af projektet. Vi har selv et ønske om også at få nogle unge på banen og derfor rettede vi henvendelse til ungecafeen i Herredsvang. Der var heldigvis nogle interesserede unge der gerne vil bidrage med deres ideer, og hjælpe med til at vi får nogle flotte bænke til vores område. Det er rigtig dejligt at de gerne vil være med til, at gøre området kendt ud i fremtiden for noget pænt.

artbaenk05portal

Vi skal nu have de lidt ældre med i arbejdsgruppen

For at projektet lader sig realisere behøver vi også nogle lidt ældre personer i projektet. Det er måske DIG vi kan bruge. Hvis du har kreative ideer, er god som handyman, eller blot synes det kan blive spændende, at være med til sammen med både de unge og andre beboere fra området, at skabe noget smukt kunst til området kan du henvende dig til Knud Henrik Sørensen på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du vil herefter blive kontaktet for at blive informeret bedst muligt og for evt. optagelse i kunstgruppen. Du vil også få muligheden for at deltage på de møder hvor beslutninger tages omkring hvordan bænkene skal se ud, hvilket materiale vi skal lave dem i. Nogle af møderne holdes sammen med Århus Kommunes repræsentanter.

dummy250