Høring om nye busforbindelser

trafikrutekort
13-01-2017

  Skrevet af *text*

Der kommer til at ske flere ændringer med de lokale busforbindelser i 2017. Lige nu er det muligt at klikke ind på www.midttrafik.dk og give sin mening til kende. Sidste chance er d. 22. januar.

dummy250

Ny linje 22

Umiddelbart er den største ændring at der kommer en ny rute 22. Det er en ringlinje – dvs. den kører ikke frem og tilbage mellem to endestationer, men rundt i en kreds. Den kommer til at forbinde Herredsvang med Hasle Torv, Gellerup og Åbyhøj og Rutebilstationen.

Linjen kører med timedrift i begge retninger fra kl. 6 til 22 på hverdage, fra kl. 10 til 16 på lørdage og fra kl. 11 til 15 på søndage. Uden for disse tidsperioder kører linjen ikke.

Letbanen kører ikke direkte til Herredsvang, men den kan komme til at betyde meget for transportmulighederne i nærheden. Den første del af banen mellem Aarhus H og Skejby Sygehus forventes at køre fra juni måned i år. I myldretiden bliver der 7-8 minutter imellem hver afgang.

Linje 16 kører kommer ikke til at køre i området.

Linje 6A kommer til at køre af to forskellige ruter, så bussen hver anden gang kører til Risskov og hver anden gang kører til AUH Skejby.

dummy250

Det er muligt at give sin mening til kende

Alle der gerne vil kommentere de ændrede eller nye ruter kan gå ind på www.midttrafik.dk.

Klik herefter på ’bybusser Aarhus’.

Nederst på den siden står der ’Ny letbane og bybusser i Aarhus opstart august 2017’.

Klik på den rute som skal kommenteres og udfyld ’kommentér’.