Helligåndskirken er gået ind i de moderne tider med ny teknologi

infoskaermhelligaandskirkenportaludgave
08-11-2016

  Skrevet af Knud Henrik Sørensen

Helligåndskirken har i lang tid haft et ønske om større synlighed af deres hjemmeside. Den optimale løsning er, at man præsenteres for den allerede ved kirken. Derfor har de nu taget endnu et skridt ind i den digitale tidsalder og investeret i to store infoskærme. Den ene er ophængt i glaspartiet ved indgangen ved P-pladsen. Den anden, mest avancerede, er ophængt inde kirkens våbenhus

infoskaermtouchhelligaandskirkenportaludg

Indbydende og let at anvende

Man får en let overskuelig og indbydende præsentation af hvad der foregår i kirken og hvem man kan møde hvis man kommer ind i kirken. På den trykfølsomme skærm kan man gå dybere ind på siden og se mere udførlige oplysninger. Det foregår ved at berøre skærmen på de aktive områder og det virker meget let og overskueligt, selv for ikke computernørder. Helt almindelige mennesker der aldrig har brugt computer vil let kunne finde ud af, at bruge systemet med ganske få oplysninger om hvordan man navigerer rundt.

Da den udsendte medarbejder var i Helligåndskirken for at teste det nye tiltag, rodede itnørder stadig lidt med at få det sidste tilpasset så derfor er det ene billede i artiklen lidt mangelfuld. Poul Langagergaard, som er menighedsrådets formand og kirkens kontaktperson, oplyste mig om, at man regnede med at det i løbet af i dag tirsdag den 8. november skulle fungere helt.

dummy250