Madklub for 8 - 15 årige

bornemadklubefterar16artikel
17-10-2016

  Skrevet af Iben Krogsgaard og Camillla

Madklubben startede onsdag i uge 35 i Kulturhusets café. Her var stort fremmøde allerede første gang, og det var rigtig dejligt, at så mange var interesserede.

bornemadklubefterar16bartikel

I madklubben laves der mad sammen på tværs af aldersgrupper. Der laves forskelligt mad fra gang til gang, og oftest giver maden inspiration til en sund madpakke. Når maden er lavet og spist, hjælper alle hinanden med at vaske op og rydde op.

Udover at lave mad er det vigtigt, at der er hyggeligt samvær, og at der er en god stemning. Man skal have det sjovt i madklubben.

“Det er sjovt fordi vi skal samarbejde og fordi vi lærer at lave mad”. Leen, 9 år

Madklubben har i øjeblikket til huse i Kulturhusets café om onsdagen fra kl. 16.30- ca. 19.00.

Pga. den store popularitet er der nu oprettet en venteliste, og et nyt hold starter op efter efterårsferien (uge 43). Ugedagen ændrer sig muligvis, da der også opstarter andre aktiviteter i huset efter efterårsferien.

dummy250

Fakta:

Der er venteliste til holdet. For at komme på venteliste kan man skrive en mail til Fatima, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv navn, alder og kontaktoplysninger i mailen.


Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/www/herredsvang8210.dk/templates/seb_minima/positions/nyhed/content/mainbody.php on line 91