Mænds Mødesteder på kulturel vandretur

maendsaarhusartikel
21-03-2016

  Skrevet af *text*

Igen har mændene i Mænds Mødested været ude i den friske luft…..Humøret højt og forventningerne ligeså….De deltagende har selv planlagt turen og indholdet, som denne gang må siges at have høj kulturel klasse.

dummy250

Dygtige håndværkere

Plads i Salling parkerings hus, Tjek. Harry’s kørestol samlet, tjek……Henning var dejlig forårs frisk og cyklede til byen og mødte os andre nedenfor parkeringshuset. Så gik turen ellers ad Strøget med destination mod Domkirken. Domkirken er jo stor og fyldt med masser af historie. Vi blev hurtigt enige om at dens slags håndværkere, som har lavet mange af de fantastiske træarbejder o.s.v. skal man lede længe efter i dag.

maendsaarhus2artikel

Kaffe og gode historier

Så gik turen ellers videre til vikingmuséet ”under banken”…også et spændende sted for os århusianere. Vores bys grundlæggelse og udvikling……og så dagens helt store detalje: kaffe og hygge i Salling restaurant…Det hele selvfølgelig krydret med alle de historierne vi bærer på.

dummy250

Gør hverdagen lidt bedre

Tak til Henning for sin store hjælpsomhed, Jesper for sin humor, Harry for sin taxa/vej-viden og Ali for sin deltagelse….Fantastisk hvordan alle har noget at give til hinanden, som gør vores hverdag og trivsel bare en lille smule bedre. Så, kære læser, hvis du er mand og har lyst til sjove, spændende og gode oplevelser så er Mænds Mødested stedet, for det er her, vi i FÆLLESSKAB finder ud af mange ting sammen….Om ikke andet så har vi det sjovt! Så kom du bare forbi Rydevænget115, Parterre om tirsdagen ml. 10-12 eller kontakt Thomas på tlf.: 42202062.